Curatare chimica vopsea piese metalice – Arges, Romania

Chem Expert Industry SRl a dezvoltat aceasta activitate prin aplicarea de solutii chimice profesionale – personalizate, special create pentru a satisface cele mai dificile cerinte ale clientilor, cum ar fi:

  • inlaturarea vopselelor de pe piese si subansamble de aluminiu, spalarea profesionala si neutralizarea pieselor,fara a afecta materialul.
  • inlaturarea vopselelor de pe piese de otel – CARLIGE, DISPOZITIVE DE PRINDERE-SUPORTI, spalarea profesionala, pasivarea, uscarea pieselor, fara a afecta materialul.

Acest serviciu se adreseaza tututor firmelor care au NEVOIE de curatare chimica a pieselor metalice, mai ales in VOPSITORII INDUSTRIALE.

Solutiile chimice se folosesc in sistem propriu-industrial, in bai inoxidabile cu capac, cu protectii de lucru-scurgere accidentala. Piesele sunt introduse in baile de degresare, decapare, clatire, pasivare, manual-semiautomat, protejate de peretii exteriori al spatiilor unde se introduc, de loviri accidentale.

Dupa discutii preliminare cu clientul, despre actiunea dorita, piesele se pot trimite catre societatea noastra pentru a se stabili tipul materialului de piesa – OTEL, ALUMINIU, INOX, CUPRU, FONTA, incarcarea cu vopsea a piesei, dimensiunea piesei, greutatea piesei, eliminarea deseului rezultat-autorizat, pentru a putea efectua oferta de pret, cat mai reala (efectuand probe de decapare pe piesele respective).

Vezi imagini INAINTE si DUPA

ACTIVITATEA SE DESFASOARA PE BAZA DE COMANDA – CONTRACT.

Item added to cart.
0 items - 0.00lei