Tratare inox – Arges, Romania

Chem Expert Industry SRL a dezvoltat aceasta activitate prin aplicarea de solutii chimice profesionale-personalizate,special create si implementate, de a satisface cele mai dificile cerinte ale clientilor,cum ar fi: Degresare-decapare-pasivare piese, subansamble, rezervoare, instalatii, conducte inox austenitic etc, conform normei ASTM 380

Conform autorizatiei, Chem Expert Industry SRL, efectueaza tratarea chimica a otelului inoxidabil-austenitic, prin personal specializat in cadrul societatii noastre.

Echipa de lucru poarta echipament special de protectie impotriva substantelor chimice: combinezon, masca cu filtre, cizme cu protectie antiacida, manusi.

Degresarea – decaparea- pasivarea otelului inoxidabil austenitic se face cu produse care nu au interdictie de fabricatie si aplicare in Romania.
Degresantul Degres XL50 STEEL, produs biodegradabil, special dezvoltat in cadrul firmei, pentru curatarea otelului inoxidabil; inlaturarea resturilor de pe suprafata inoxului, ca urmare a prelucrarii mecanice si de ulei, carburanti, vaselina, praf, impuritati.

Gelul decapant, special pentru aplicatia de curatare a sudurilor inoxidabile, fabricatie Franta.

Decapantul – decapant special pentru otel inoxidabil-austenitic, fabricatie Franta.

Pasivantul, special pentru pasivarea otelului inoxidabil austenitic, fabricatie Franta .

FERROXYL TEST – special folosit pentru a detecta daca procesul de pasivare si curatare chimica a fost finalizat prin testarea continutului de fier liber.

Neutral P02 S – neutralizare suprafete,dezemulsionant special pt. tratare ape/suprafete.

Solutiile chimice se folosesc in sistem propriu-industrial, in bai inoxidabile cu capac,cu protectii de lucru-scurgere accidentala.

Piesele sunt introduse in baile de degresare, decapare, clatire, pasivare, manual-semiautomat, protejate de peretele exterior al spatiului unde se introduc, pentru a nu se lovi .

Timpul de actiune al solutiilor chimice in contact cu suprafata piesei, variaza in functie de tipul solutiei si in functie de producearea reactiei chimice asteptate -obtinerea rezultatului final pozitiv: degresare 3-15 min, spalare cu aparate Karcher cu presiune de apa, in functie de volumul lucrarii, decapare 60 min, pasivare 30 min, test de FERROXYL TEST pentru detectarea fierului liber, neutralizarea suprafetelor de lucru, iar pentru industria alimentara dezinfectarea suprafetei inoxidabile.

ACTIVITATEA SE DESFASOARA PE BAZA DE COMANDA – CONTRACT.

Item added to cart.
0 items - 0.00lei