Deseuri – eliminare

SC CHEM EXPERT INDUSTRY SRL furnizeaza servicii pentru stocarea temporara a deseurilor industriale periculoase si nepericuloase, in vederea valorificarii sau eliminarii acestora, precum si traterea anumitor tipuri de deseuri periculoase si nepericuloase.

Printre tipurile de deseuri colectate enumeram:emulsii industriale, deseuri din industria petroliera, deseuri mase plastice, deseuri de lacuri, vopsele si rasini, solventi si substante chimice expirate, ape industriale uzate, deseuri din agricultura (bidoane, saci, ingrasaminte), deseuri de degresare si decapare, deseuri de acizi si baze, precum si deseuri reciclabile: hartie si carton, material plastic, lemn si sticla.

In prezent,se pot recicla mase plastice si ambalaje de lemn, reciclare / valorificare deseuri de ambalaje si diferite deseuri de mase plastice.

Transportul deseurilor se poate face cu 4 camioane cu MTA intre 3,5 si 40 tone, aflate in proprietatea societatii, autorizate ADR pentru transportul deseurilor periculoase, conform legislatiei in vigoare.

Compania ofera si servicii de curatare si decontaminare spatii industriale betonate,hale, rezervoare si sisteme de canalizare,piatra de rambleu-CFR,depozite diverse, realizate cu ajutorul solutiilor chimice profesionale din gama Chem Expert impreuna cu aparatele si echipamentele din gama Karcher.

Conform Autorizatiei de Mediu nr. 253/07.09.2011, revizuita in 28.06.2012.

Item added to cart.
0 items - 0.00lei